Nissorun 10WP 5GR

Nissorun 10WP 5GR

Cod produs: Nissorun 10WP 5GR
SKU : Nissorun 10WP 5GR
  • 5,00 Lei


Etichete: Nissorun 10WP 5GR

NISSORUN 10 WP este un acaricid foarte eficace împotriva păienjenilor din livezi, vii şi culturile de legume. Acţionează asupra ouălelor, neavand succes direct asupra adulţilor complet dezvoltaţi. După tratament, la 7-10 zile adulţii dispar, dar eficacitatea produsului se păstrează incă 40-50 zile.

PROPRIETĂȚI FIZICO-CHIMICE: produsul Nissorun 10 WP este o pulbere umectabilă.
MOD DE ACȚIUNE: Nissorun 10 WP este un acaricid cu acțiune ovicidă, larvicidă și nimfocidă, produs sistemic local (translaminar), care combate păianjenii pe ambele fețe ale frunzelor și asigură protecție pentru o perioadă lungă de timp. Combate primele stadii de dezvoltare ale păianjenilor. Durata de protecție este de peste 40 zile.

MOMENTUL APLICĂRII: La pomi fructiferi se aplică în special înainte de înflorit sau în perioada eclozării oualelor de iarnă. La vița de vie în perioada de înmugurire până la sfârșitul înfloritului. Se va aplica înainte ca populația adultă să se instaleze.
TEHNICA DE APLICARE: Aplicare foliară în volumele de apă recomandate fiecărei culturi.
COMPATIBILITATE: Pentru o folosire corectă se recomandă consultarea tabelelor de compatibilitate și se va face un test.
TIMP DE PAUZĂ PÂNĂ LA RECOLTARE: Măr, cireș, piersic, prun, cais 28 zile, vița de vie 21 zile, castraveți, ardei 3 zile.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie