Milbeknock EC 7.5ml

Milbeknock EC 7.5ml

Cod produs: 7.5ml
SKU : 7.5ml
  • 10,00 Lei


Etichete: Milbeknock EC 7.5ml

MILBEKNOCK este un insecto-acaricid pe bază de milbemectin, utilizat în culturile horticole, combătând un spectru larg de acarieni și alte insecte cum ar fi musculița albă de seră, afide, lepidoptere, cicade, miniatoare, tripsi etc. Este produs pe baza unei substanțe naturale obținută din bacteria Streptomyces hygroscopicus subsp. Aureolacrimosus, fiind considerată ca o substanță dintr-o sursă naturală. Are un mod de acțiune unic diferit de al altor acaricide convenționale, astfel acționează asupra sistemului nervos periferic, având ca rezultat faptul că acarienii și alte insecte care intră în contact cu produsul mor fără a prezenta nici o mișcare sau spasm. Unii acarieni pot rămâne pe frunze dar sunt paralizați nu se mai hrănesc și mor. Are eficiență asupra tuturor stadiilor de dezvoltare ouă, larve, nimfe și adulți. Suprimarea reproducerii la femele contribuie la un efect rezidual. Produsul este absorbit rapid în frunze unde stă până la câteva săptămâni. După 7 14 zile de la aplicare se atinge un control maxim al acarienilor. Are și o acțiune translaminară și nu este influențat de temperaturile de la momentul aplicării.

Spectrul de activitate și mod de folosire: MILBEKNOCK se utilizează la culturile și în dozele conforme MAI JOS

Viță de vie (struguri de vin și masă): spectrul de combatere Păianjenul comun (Tetranichus urticae), doză 0,075%

Măr (livezi): Minierul marmorat al mărului (Phyllonorichter blancardella) Păianjenul roșu al pomilor (Panonychus ulmi), doză 0,05 % (0,75 l/ha în 1500 l apă)

Castraveți: Păianjenul roșu comun (Tetranichus urticae), doza 0,075%

Momentul aplicării: Se vor aplica tratamente la apariția acarienilor, la începutul infestării. La vița de vie se aplică de la faza de inflorescență clar vizibilă până la începutul compactării (BBCH 53-77). La măr după căderea petalelor și până când fructele ating 60% din mărimea finală (BBCH 69-76). La castraveți din momentul în care 9 sau mai multe frunze de pe tulpina principală sunt deschise până când 9 sau mai multe fructe de pe tulpina principală au atins mărimea și forma caracteristică (BBCH 19-79).

Timp de pauză: Măr 14 zile, viță de vie 14 zile, castraveți 7 zile.

Prevenirea apariției rezistenței: Pentru a asigura o eficacitate de lungă durată și pentru a minimiza probabilitatea apariției rezistenței, se recomandă includerea rotației prin aplicarea unor produse cu mod diferit de acțiune în cadrul programului de tratament anual.

Compatibilitate: MILBEKNOCK este în general miscibil cu fungicide sau insecticide. Se recomandă consultarea tabelelor de compatibilități și efectuarea unui test de compatibilitate pentru un amestec nou. De asemenea este recomandată utilizarea integrală a amestecului imediat după pregătire.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie