Categorii Produse
Force 1.5G 150gr

Force 1.5G 150gr

Cod produs: Force 1.5G 150gr
SKU : Force 1.5G 150gr
  • 15,00 Lei


Etichete: Force 1.5G 150gr

Proprietăți fizico-chimice: FORCE 1,5 G se prezintă sub formă de granule fine omogene, fără tendință de sfărâmare, de culoare bej.


Mod de acțiune: FORCE 1,5 G este un insecticid pentru aplicare la sol și dezvoltat pentru controlul rezidual al principalilor dăunători de sol în agricultură. Acesta oferă o protecție a culturii eficientă din punct de vedere al costurilor ca parte a majorității sistemelor de administrare, incluzând IPM (Managementul combaterii integrate).


Spectrul de activitate: Force 1,5 G omoară insectele prin acțiune de vapori, stomacală și de contact și nu este sistemic în interiorul plantei. De asemenea, oferă șoc rapid și control de lungă durată. Proprietățile antihrănire și repelente extind efectul biologic împotriva unor dăunători. Prin acțiunea unică de vaporizare, Force 1,5 G pătrunde în sol și străpunge cuticula insectei, distrungând legăturile nervoase, cauzând încetarea hrănirii și implicit moartea. Efectul puternic repelent oferă protecție de lungă durată tinerelor plăntuțe. Teflutrinul nu acționează sistemic în plante și nu este mobil în sol.


Recomandări de aplicare: Force 1,5 G se aplică odată cu semănatul cu microgranulatoare destinate acestui tip special de aplicare.


Managementul rezistenței insectelor: Controlul asupra unor specii de insecte dăunătoare poate fi redus dacă populații locale ale insectelor dezvoltă rezistență la Force. Pentru a preveni dezvoltarea șiîntinderea rezistenței, Force sau orice alt produs pe bază de piretroizi, trebuie să fie folosit ca parte a unui program IPM (Managementul combaterii integrate) care încorporează o strategie IRM (Managementul rezistenței insectelor). Force 1,5 G , oricare alt produs pe bază de piretroiozi, sau oricare alt insecticid nu ar trebui să fie folosit în mod repetat într-un sezon sau ca metodă unică de combatere. Este avizat să se folosească Force în alternanță cu produse care au moduri de acțiune diferite. Întotdeauna urmați instrucțiunile de pe etichetă cu privire la doza de aplicare pentru a minimaliza selecția de insecte rezistente.


Toleranța culturii: În general, toleranța culturii nu este afectată de aplicarea la sol a lui Force 1,5 G. În cazul apariței unei sensibilizări sau a unei noi varietăți, verificați întâi toleranța culturii.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie