Categorii Produse

Homevo

Homevo

Bratara Homevo anti capuse si tantari

Bratara Homevo anti tantari, capuse si alte insecte - masura reglabila pentru adulti cat si pentru copii. 1 Plic contine 1 bratara.PRODUS 100 % NATURALBratarile sunt impregnate cu uleiuri de lavanda, ..

10,00 Lei

Homevo

Foval Gel Furnici 5gr

Ambalaj : seringa gel insecticid anti-furnici 5grProdusul Anti Furnici este un insecticid gel gata pentru folosire utilizat in combaterea tuturor speciilor de furnici. Anti Furnici se va folosi in pun..

20,00 Lei

Homevo

Foval Gel Gandaci 5gr

Insecticid Foval Gel impotriva gandacilor.- ambalaj seringa 5 grame - 20 leiSubstanta activa : imidacloprid 24.5 gr / LEste un insecticid gel impotriva gandacilor (nimfe si adulti) ce poate fi utiliza..

20,00 Lei

Homevo

Homevo imidajet insecticid impotriva mustelor 10gr

Granulele se dizolvă în apă calduță ( 10 g / 100 ml apă), doză pentru 2 mp, aplicată prin pulverizare în mai multe locuri. Sub formă de pastă, prin dizolvarea a 10 g de produs în 10 ml de apă călduţă ..

7,00 Lei

Homevo

Insecticid BIO impotriva afidelor

Acest produs este folosit pentru combaterea afidelor care provoaca pagube insemnate atat culturilor cat si florilor. Datorita modului de hranire al afidelor (aparat bucal de intepat si supt) afidele t..

9,00 Lei

Homevo

Insecticid Capuse Caini 50 gr

Produs 100% natural. Continutul unui plic – 50 g – este suficient pentru 2 utilizariAcest produs elimina toate stadiile larvare ( inclusiv ouale ) si adultii.Diatomeea este o pulbere formata din organ..

9,00 Lei

Homevo

Insecticid Gandaci si Furnici

Produs organic 100% Contine: pulbere de diatomee. Acest produs elimina toate stadiile larvare ( inclusiv ouale ) si adultii. Datorita granulatiei foarte fine si a formei granulei cu muchii foarte ascu..

9,00 Lei

Homevo

Insecticid Pureci Caini si Pisici

Produs 100% natural.Contine: diatomee pulbereAcest produs elimina toate stadiile larvare ( inclusiv ouale ) si adultii.Precautii:A se evita contactul cu ochii.A se clati cu foarte multa apa daca acest..

9,00 Lei

Homevo

Moluscocid BIO impotriva melcilor 50gr

Moluscocid BIO Agrosan B impotriva melcilor si limacsilor 50gr Acest produs nu este periculos pentru om, animale sau mediu.Compozitie: Metaldehida 5%Impotriva melcilor si limacsilor care infesteaza cu..

9,00 Lei

Homevo

Pulbere Bio impotriva musculitei albe 50 gr

Produs natural 100% Acest produs este folosit pentru combaterea musculitei albe care provoaca pagube insemnate atat culturilor cat si florilor. Datorita modului de hranire al musculitei albe (aparat b..

9,00 Lei

Homevo

Repelent impotriva cartitelor

Set 5 x Homevo Repelent impotriva cartitelor, contine ulei de castor.-1 plic 50gr (suficient pentru 2 - 3 galerii)Continut : ulei de castor = 20 % + bentonita = 80 %In cazul in care aveti probleme cu ..

9,00 Lei

Homevo

Solutie impotriva paduchilor de gaina 50 gr

Trebuie sa stim inca de la bun inceput ca paduchii de gaina sunt total diferiti de cei pe care ii depistam in randul oamenilor. Dupa depunerea oualelor printre pene, proces care dureaza in general max..

9,00 Lei

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)