Tender Dual Gold Syngenta Litru

Tender Dual Gold Syngenta Litru

Cod produs: Tender / Dual Gold L
SKU : Tender / Dual Gold L
  • 120,00 Lei


Tender este a  doua denumire comerciala a erbicidului Dual Gold 960 EC.

Substanta activa: S-metolaclor 960 g/l

Conditionare: concentrat emulsionabil

Caracteristici: este un erbicidu ce se  aplica inainte de semanat sau in preemergenta, asigurand o combatere superioara si de lunga durata in special a buruienilor graminee anuale (mohor – Setaria sp., iarba barboasa – Echinochloa crus-galli, meisor– Digitaria sanguinalis, costreiul din samanta –Sorgum halepense), dar si a unor buruieni cu frunza lata (loboda – Chenopodium album, stir – Amaranthus retroflexus, zamosita – Hibiscus, busuioc de camp – Galimsoga parviflora) . Produsul ramane activ si nu se deplaseaza din zona de germinare a buruienilor. Are o solubilitate ridicata, actionand in stratul superior al solului, chiar si la cantitati mici de precipitatii.

Mod de utilizare: Poate fi aplicat inainte de semanat cu incorporare, in conditii de seceta sau preemergent – imediat dupa semanat, inainte de rasarirea culturii si a buruienilor, in conditii de umiditate normala. Incorporarea se va efectua superficial (cu combinatorul), nu mai adanc de 3-4 cm. In cazul utilizarii la legumele infiintate prin rasad, se va aplica inainte de plantarea rasadurilor.

La floarea-soarelui, se foloseste in doza de 1,0-1,5 l/ha, inainte de semanat, cu incorporare superficiala  sau preemergent, fara incorporare, daca exista umiditate suficienta. Solul trebuie sa fie bine pregatit.

Pentru cultura de porumb, sorg, cartof, fasole si in, se utilizeaza in doza de 1,0-1,5 l/ha, in preemergenta,  fara incorporare,  imediat dupa semanat, in conditii de umiditate suficienta.

La rapita, varza, conopida, vinete, ardei, arbusti fructiferi si capsun, se utilizeaza in doza de 1,2 l/ha, in preemergenta,  fara incorporare,  imediat dupa semanat, in conditii de umiditate suficienta.

La sfecla de zahar se poate folosi fie inainte de semanat, cu incorporare superficiala cu ajutorul combinatorului, in doza de 1,2-1,5 l/ha sau 1,2 l/ha in preemergenta, fara incorporare, daca exista umiditate suficienta.

La soia se utilizeaza in doza de 1,0-1,5 l/ha, inainte de semanat, cu incorporare la 3-4 cm.

La ceapa, morcov, pepeni, tomate si tutun se utilizeaza in doza de 0,8-1,0 l/ha, in preemergenta,  fara incorporare,  imediat dupa semanat, in conditii de umiditate suficienta.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie