Microfert-U L

Microfert-U L

Cod produs: Microfert-U L
SKU : Microfert-U L
  • 20,00 Lei


Etichete: Microfert-U L

MICROFERT-U, un fertilizant bun la toate

Element          Compoziţie [g/l] (minim)

Azot (N) total, minim                          90

Fosfor (P2O5), solubil în apă             30

Potasiu (K2O), solubil în apă             30

Magneziu (Mg), solubil în apă         0,15

Sulf (S) din SO4-2                              12

Bor (B)                                             0,5

Cobalt (Co)                                      0,03

Cupru (Cu+2)                                   0,25

Fier (Fe+2)                                       0,2

Mangan (Mn+2)                                0,3

Molibden (Mo)                                  0,07

Zinc (Zn+2)                                       0,5

Se recomandă utilizarea, în concentraţie de 0,5 -1% (0,5 – 1 l produs la 100 l apă), la culturile semincere şi pentru consum, cu sau fără fertilizare de bază, pe toate tipurile de sol, astfel:

* la grâu, orz, secară şi triticale, 2–3 fertilizări, cu doze de 2,5–5 l produs în 500 l apă/ha, prima – în faza de înfrăţire–formarea primului internod; a doua, la apariţia burdufului – începutul înspicării; a treia, în faza de umplere a boabelor – începutul coacerii în lapte;

* la porumb, sorg şi sorg x Sudan, 1–3 fertilizări, cu doze de 2,5–5 l produs în 500 l apă/ha, prima – când plantele au 3–5 frunze la porumb şi 3–8 frunze la sorg, iar următoarele, la intervale de 10–15 zile;

* la floarea soarelui, sfeclă, soia, fasole pentru boabe, 1–2 fertilizări, cu 2,5–5 l produs în 500 l apă/ha, prima – când plantele au 6–8 frunze la floarea soarelui, 5–6 frunze la sfeclă şi 3–5 frunze trifoliate la soia şi fasole; a doua, la 10–15 zile;

* la rapiţa pentru ulei, 1–3 fertilizări, cu 2,5–5 l produs în 500 l apă/ha, prima – în toamnă, următoarele în primăvară, înainte şi imediat după înflorit.

* la cartofi, 1-3 fertilizări, cu 2,5–5 l produs în 500 l apă/ha, prima – când plantele au 15–20 cm, iar următoarele la intervale de 10–15 zile;

* la tomate, vinete, ardei, castraveţi, pepeni, în câmp şi în spaţii protejate, 3–5 fertilizări, cu 2,5–5 l produs în 500 l apă/ha, aplicate la răsaduri; după transplantare; la formarea primelor inflorescenţe-înaintea începerii înfloritului; la începerea formării primelor fructe şi după 10–15 zile;

* la varză, conopidă, gulii, 2–3 fertilizări, cu 2,5–5 l produs în 500 l apă/ha, la răsaduri şi după transplantare, la intervale de 10–15 zile;

* la rădăcinoase (morcovi, păstârnac, pătrunjel, ţelină), 2–3 fertilizări, cu 2,5–5 l produs în 500 l apă/ha, după răsărire şi la intervale de 15–20 zile;

* la viţa de vie şi pomi fructiferi (inclusiv scoli de viţă, pepiniere şi plantaţii tinere), 3–4 fertilizări, cu 5–10 l produs în 500–1000 l apă/ha, prima fertilizare înainte de înflorit, iar cele postflorale, la intervale de 7–10 zile;

* la căpşuni şi arbuşti fructiferi, 1–3 fertilizări, cu 2,5–5 l produs în 500–1000 l apă/ha, prima – la formarea primelor inflorescenţe înaintea înfloritului, următoarele la intervale de 10–15 zile;

* trifoliene, păşuni naturale sau cultivate, 2–3 fertilizări, cu 2,5–5 l produs în 500 l apă/ha, în perioada de vegetaţie; la păşuni, numai între ciclurile de păşunat;

* la gazon, culturi de flori şi alte plante ornamentale, în câmp şi în spaţii protejate, în doză de 2,5–5 l produs în 500 l apă/ha.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie