Regemi Alfa fiola 5ml

Regemi Alfa fiola 5ml

Producător:Regemi
Cod produs: Regemi Alfa fiola 5ml
SKU : Regemi Alfa fiola 5ml
  • 7,00 Lei


Etichete: Regemi Alfa 5ml

Regemi Alfa 5ml - 1 fiola

CONTINE: alfa-cipermetrin 6%

Insecticid pentru combaterea insectelor de disconfort.

Regemi Alfa este un insecticid biocid lichid formulat ca suspensie concentrata, de culoare alba, miscibil in apa, cu miros slab aromatic. Contine alfa-cipermetrin ca substanta activa, cu actiune de contact si ingestie, cu efect rapid de soc in combaterea insectelor zburatoare si taratoare.  Penetreaza relativ usor stratul de chitina al insectelor. Are si efect remanent.

Mod de utilizare: Regemi Alfa se aplica prin pulverizare pe suprafete si este avizat pentru a combate gandacul de bucatarie, furnici negre, muste si tantari.

Doza de utilizare: se dilueaza 25 ml  de produs in 5 litri de apa. Se utilizeaza  1 litru de solutie pentru 20 mp suprafata de tratat. Se foloseste pentru tratamente in spatii exterioare si interioare, locuinte, cladiri industriale, spatii comerciale, institutii publice, spitale, depozite, ferme etc. In cazul in care insectele vin din exterior se pulverizeaza in benzi de 10 cm pe sub usi si ferestre. Distributia solutiei se face dupa caz, pe intreaga suprafata sau de-a lungul perimetrelor camerelor, in colturi unde de obicei se refugiaza insectele, in cuiburi etc. In spatiile permanent locutie tratamentul se aplica numai din loc in loc, in benzi sau crapaturi.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie