Maxforce IC gel insecticid 20gr

Maxforce IC gel insecticid 20gr

Cod produs: Maxforce IC gel insecticid 20gr
SKU : Maxforce IC gel insecticid 20gr
  • 79,00 Lei


Etichete: Maxforce IC gel insecticid 20gr, gandaci, gandaci de bucatarie, dezinsectie

Max Force gel 20 g - Gel insecticid pe baza de imidacloprid 2,15% w/w.

Compozitie: 100 g de Max Force contin 2.15g de imidacloporid si coformulanti pana la 100 g.

Max Force IC gel - momeala insecticida conditionata sub forma de gel de culoare alba avand drept substanta activa imidaclopirid-ul, un neionicotinoid de generatia a II-a ce actioneaza asupra receptorilor acetilcolinici din membrana post-sinaptica, blocand functionareacentrilor nervosi ai daunatorului.Insecticidul Max Force gel este formulat ca o alternativa la insecticidele clasice, lichide, de contact, pentru combaterea principalelor specii de gandaci de casa.

 

Max Force are in compozitie si atractanti ce vor atrage la consum gandacii de pe o raza de cativa metri: la 24 de ore dupa tratament se vor observa primii gandaci morti care, pe cat posibil, vor trebui sa fie lasati pe loc: gandacii prin natura speciei se hranesc cu excrementele semenilor sau cu a cadavrelor celor morti, iar tratamentul cu Max Force foloseste aceasta caracteristica in generarea unui efect de cascada sau domino: exemplarele vii sau cele tinere nascute dupa expulzarea oulalelor de catre femela-gandac contaminata cu Max Force, isi vor consuma semenii morti, in plus fata de picatura de gel si vor muri, si ei in cateva zile. 

Max Force se poate aplica in orice moment al zilei, indiferent daca in incinta exista oameni sau nu, in locuri greu accesibile, acolo unde nu se pot folosi insecticide lichide din motive de securitate.

 

Isi mentine atractivitatea pana la 4 luni, chiar si in conditii de temperaturi extreme si umiditate mare.

 

Eficacitate: 1 gr. de Max Force 8 -10 boabe de gel omoara in 48 de ore circa 200 de gandaci prin contact direct si, in 5-7 zile, peste 1000 de gandaci prin efectul cascada.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie