Alleato WG 20 gr

Alleato WG 20 gr

Producător:Solarex
Cod produs: Fungicid Alleato WG 20 gr
SKU : Fungicid Alleato WG 20 gr
  • 5,00 Lei


Etichete: Alleato WG, aliato, fungicid sistemic

Alleato 80 WG este un fungicid sistemic ce permite protejarea pe o lunga perioada de timp a plantei, inclusiv a cresterilor noi, care apar dupa aplicarea tratamentului.

Mod de utilizare:
Se recomanda aplicarea produsului Alleato 80 WG in perioada de crestere activa a culturii. Fosetil de Aluminiu prezinta o foarte buna capacitate de a combate ciupercile patologice, in special mana din culturile de legume: castraveti, tomate, ceapa, vita de vie dar si focul bacterian al rozaceelor la mar, par, gutui in timpul infloritului, precum si putregaiul coletului la capsun. Pentru combaterea bolilor  la vita de vie si pomi fructiferi.

Pentru a obtine o eficacitate sporita, se recomanda combinarea produsului Alleato 80 WG cu un fungicid de contact (Captadin 50 PU). In Romania, produsul Alleato 80 WG este omologat in doza de 0.2% in legumicultura pentru combaterea manei la cultura de castraveti.

Timp de pauza: 21 de zile de la ultima aplicarepana la recoltare. Continutul unui ambalaj de 20 gr de produse se dizolva in 10l apa.

Alleato 80 WG nu este compatibil cu produse continand cupru, cu produse care sunt foarte acide sau alcaline si cu ingrasaminte foliare ce contin azot sau cu produse oleice si nu se aplica pe culturi care au fost stropite in prealabil cu produse oleice.

Fungicid sistemic cu o capacitate de penetrare in plante foarte buna. Odata patruns in planta, el se remarca printr-o mobilitate foarte mare in toate tesuturile si printr-o distributie descendenta si ascendenta, fapt care permite protejarea pe o lunga perioada de timp a organelor vegetative si fructifere, inclusiv a cresterilor noi. De asemenea, fosetilul de aluminiu prezinta o proprietate unica de stimulare a sistemelor de autoaparare a plantelor si nu se dezvolta fenomene de rezistenta. Aceste caracteristici confera produsului capacitatea de a combate ciupercile patogene in special din grupa Phycomycete (care produc mane) dar si focul bacterian al rozaceelor.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie