Signum 50gr

Signum 50gr

Cod produs: Signum 50gr
SKU : Signum 50gr
  • 35,00 Lei


Etichete: Signum 50gr

Signum este un fungicid de nouă generație, care oferă nu doar eficacitate excelentă în combaterea moniliozei sâmburoaselor sau a putregaiului cenușiu la tomate, ci și recoltă mărită și producție de o calitate îmbunătățită, grație tehnologiei AgCelence.

Produsul Signum poate fi utilizat însă la o varietate de culturi, pe lângă sâmburoase: tomate și vinete, morcov, praz, varză, ardei, salată și căpșun.

Fungicidul combină două substanțe noi, cu moduri diferite de acțiune: piraclostrobin, din grupa strobilurinelor și boscalid, din grupa carboxamidelor. Signum are o mişcare dublă în plantă: translaminară şi acropetală, sistemic local.

Acţionează prin inhibarea germinaţiei sporilor şi creşterii tubului germinativ, dar şi asupra sporulării. Modul special, diferit, de acţiune a substanţelor active, împreună cu efectul combinativ al acestora, determină ob]inerea unui spectru de combatere neobişnuit de larg împotriva patogenilor. De asemenea, datorită selectivităţii, poate fi utilizat la mai multe culturi.

Aplicarea timpurie, cu precădere preventivă, determină o eficacitate excelentă împotriva patogenilor.

Pentru combaterea moniliozei la cireş, vişin, cais, piersic, prun – în doza de 0,5 kg/ha – Signum  poate fi aplicat în perioada înfloritului (pentru combaterea moniliozei florilor) şi/sau la intrarea în pârgă a fructelor (pentru combaterea moniliozei fructelor).

Produsul se va integra într-un program de tratamente, în alternanţă cu produse cu alt mod de acţiune. La tomate, pentru combaterea putregaiului cenuşiu (Botrytis cinerea), poate fi aplicat în perioada formării fructelor sau la primele simptome de atac.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie