Pulsar 40 5L

Pulsar 40 5L

Cod produs: Pulsar 40 5L
SKU : Pulsar 40 5L
  • 1.100,00 Lei


Etichete: Pulsar 40 5L

Pulsar® 40 este un erbicid pe bază de imazamox, din grupa imidazolinonelor.

Substanţa activă este preluată de plante în special prin frunze, dar şi prin rădăcini. Datorită activităţii reziduale la nivelul solului, previne apariţia unui nou val de buruieni.

Erbicidul Pulsar® este utilizat în sistemele de producție Clearfield® ale culturilor de floarea-soarelui și orez, precum și pentru culturile de soia, lucernă și mazăre.

Pulsar® 40 este un erbicid selectiv, din grupa imidazolinonelor, cu aplicare postemergentă. Spectrul larg de control asigură combaterea unei game variate de buruieni dicotiledonate și monocotiledonate anuale.

Combaterea acestora se face eficient prin acțiune de contact și efect rezidual, chiar și în condiții de uscăciune.

Erbicidul Pulsar® 40 nu trebuie aplicat la hibrizii obișnuiți de floarea soarelui și orez. Produsul aparține grupei de erbicide B (HRAC).

Produsul de erbicidare Pulsar® poate combate majoritatea buruienilor dicotiledonate și unele buruieni monocotiledonate anuale din culturile de floarea-soarelui Clearfield®, orez Clearfield®, soia, mazăre și lucernă. Astfel, sunt sensibile la acțiunea erbicidului, buruieni dicotile anuale precum Abutilon theophrasti (Teişor), Amaranthus spp. (Ştir), Ambrosia elatior (Ambrozie), Datura stramonium (Ciumăfaie), Solanum nigrum (Zârna), Xanthium strumarium (Cornaci). Pulsar® combate, de asemenea și buruieni monocotile anuale precum Digitaria sanguinalis (Meişor rosu), Echinochloa cruss-galli (Iarbă bărboasă), Setaria viridis (Mohor), Panicum milliaceum (Mei sălbatic). Suplimentar, erbicidul BASF are efect de oprire a creșterii unor buruieni mono și dicotile perene precum: Cirsium arvense (Pălămidă), Convolvulus arvensis (Volbură), Sorghum halepense (Costrei), Agropyrum repens (Pir).

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie