Bros

Bros

BROS - furnici si gandaci aerosol 210/150 ml

Spray impotriva furnicilor si gandacilor Bros - efect imediat, protectie de lunga durata impotriva tuturor speciilor de furnici.Instructiuni de utilizare:Inchideti usile si ferestrele. Agitati bine in..

15,00 Lei

Bros

Ingrasamant conifere Biopon, 1 Litru

Ingrasamant mineral complex pentru toate soiurile de conifere. Continutul mare de azot asigura colorarea intensa a acelor.Hranirea  plantelor cu ingrasamantul Biopon pentru conifere imbunatateste aspe..

15,00 Lei

Bros

Repelent Bros cartite 500ml

Solutie repelenta BROS anti cartite 500 ml confera protectie naturala si siguranta in utilizare, produsul respinge cartitele datorita mirosului puternic emanat, functioneaza imediat dupa ce este folos..

20,00 Lei

Bros

Spray BROS impotriva capuselor pentru haine 90 ml

Spray-ul impotriva capuselor pentru haine respinge si omoara capusele atat de pe haine, cat si de pe pantofi.-pulverizant cu actiune dubla;-asigura eficienta de lunga durata,protectie de pana la 20 de..

15,00 Lei

Bros

Spray BROS impotriva moliilor 150 ml

Spray-ul BROS impotriva moliilor cu aerosol 150 ml este foarte eficient  pentru omorarea moliilor din sifoniere, dulapuri si sertare, etc.-este foarte usor de folosit de toti membrii familiei;-este ef..

10,00 Lei

Bros

Spray impotriva mustelor si tantarilor 400 ml

Spray impotriva mustelor si tantarilor Bros 400 mlPrin combinarea diferitelor ingrediente active se obtine un efect de eliminare rapida a insectelor zburatoare. Este eficient si in situatiile in care ..

15,00 Lei

Bros

Spray impotriva viespilor 300 ml

Spray extinctor BROS impotriva viespilor, 300 ml (eficient de la 6 m) este recomandata aplicarea produsului dimineata sau seara cand viespile sunt inactive si se afla inca in cuib, acesta actioneaza i..

19,00 Lei

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)